fallback

От години Сандански е предпочитана алтернативна дестинация за летен туризъм. Средно по 65 000 на месец са нощувките през летния период в курортния град.

Силвия работи като рецепционист в един от предпочитаните хотели в центъра на Сандански. Тя разказва, че през годините интересът към Сандански като туристическа дестинация се увеличава. Растат обаче и изискванията на туристите.

Оказва се обаче, че топлото време през лятото е причината за частичен отлив на туристи.

Не за всички обаче е така - именно топлият климат и южното слънце карат Албена и семейството ѝ да резервира хотел в Сандански. През този летен сезон се очаква туристите да са повече от преди. От бранша на хотелиерите обаче са категорични, че това няма да е причина цените да се вдигат.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria On Air
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Dreb

преди 5 години

Не бях ходила в Сандански от 4 години. Минахме оттам на прибиране от Гърция юни. Бях потресена от занемареността, мръсотията и калта! А ни беше любима дестинация всяка пролет като бяха малки децата.

9

Партиен член

преди 5 години

Само не ходете в бившата резиденция Свети Врач мисля беше.Миналата година бях там.Е няма такава мръсотия мизерия.Разпада се ,тавана на басейна е от ламаринени елементи на места липсващи на други закрепен със свински опашки.Басейна с кир на нивото на водата.Ресторанта е...а да не ви казвам.Явно някой ще фалира и после ще купи зградата.Иначе е на хубаво място.

8

Анонимен

преди 5 години

Който почива извън България почива истински! Гражданите знаят защо!

fallback