Снимка: архив, БулФото
fallback

44-годишен мъж от Плевен е починал от токов удар по време на риболов, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Сигналът за инцидента е постъпил снощи около 20.05 часа в районното управление в Луковит. Плевенчанинът, който е ловял риба на река Вит край село Ъглен, е починал на място.

По първоначална информация мъжът е докоснал с въдицата си проводници на далекопровод от електропреносната мрежа и е загинал от токов удар.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 5 години

абе хора който не разбират да не коментират а да подминат поста човечеца не е бракониерствал с ток защото не може да се бракониерства с такава сила да убие човека а се бракониерства 12 волта

21

Анонимен

преди 5 години

Или просто е бракониерствал с тези жици може би? Ако е така, трябва ли да го съжаля? Не! Ако наистина е инцидент, както пише в статията жалко... Починал е от непредпазливост.Съболезнования на близките! Каквито и да се причините за смъртта на човека, те страдат най-много...

20

Оооо

преди 5 години

Не съм знаел че има електрически змиорки в язовирите. Някой бизнесмен ги е хвърлил да държат надалече рибарите за те бандитите да печелят парите с рибите. А рибарите нищо да не вземат. В старото време толкова рибари имаше всеки лови риба пребира се пече си я и я яде а сега бандитите мафията искат те да вземат рибите за техните заведения ресторанти и рибарите да го ду.ат. Май така стана. Рибарите не знам какво ще правят да вдигнат протест.

fallback