Снимка: Булфото, архив
fallback

Водолазни екипи от Гражданска защита в Монтана ще продължат издирването на мъж, който вчера при инцидент е паднал от сал във водите на река Искър край Мездра, съобщиха от Областна дирекция на МВР във Враца.

Инцидентът е станал около 17 часа вчера, когато група от четирима, всички членове на пещерен клуб в София, е преминавала със сала реката.

Oще по темата

Салът се обърнал и всички паднали във водата, но бързото течение повлякло 39-годишния мъж, а опитите на колегите му да помогнат били неуспешни.

Извиканият на място полицейски екип от районното управление в Мездра и пещерняците от София, с които бил мъжът, обходили двата бряга по течението на Искър, но той не бил открит, допълват от ОД на МВР. Издирването му продължава днес.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

до 1

преди 5 години

Веднага си помислих че е станало нещо..............ами съществува телефон 112.да не беше мислил от вчера насам - обаждането е безплатно.

1

Анонимен

преди 5 години

Хора заклевам се. Вчера пътувах с влака от Враца София. Искренското дефиле е уникално красиво! След село или град Зверино, има друго малко село, което вече Незнам как се казва но малко след това малко село има изглед пак към реката, и аз бях на прозореца. И видя черна обувка с Бяла подметка, точно там няма как да попадне случайно. Веднага си помислих че е станало нещо. И днес чета тази статия. Беше между 14:30-15:30ч

fallback