Снимка: Булфото
fallback

Полицейски служебен автомобил, управляван от 24-годишен служител на районното полицейско управление в Дряново, е блъснал внезапно излязло на пътното платно 14-годишно момиче.

Пътният инцидент е станал в понеделник около 17:00 часа на улица "Досьо Стойнов" в Дряново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Габрово. По случая е започнало следствено дело.

Според първоначалните данни, полицейският автомобил се е движил с включен светлинен и звуков сигнал, тъй като екипът е изпълнявал служебна задача.

Пострадалото момиче е настанено за лечение в областната болница в Габрово с контузни рани по тялото и по главата.

Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, техническите средства са отчели нулеви резултати. На местопроизшествието е извършен оглед от следовател в следствения отдел към Окръжната прокуратура в Габрово.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен 2

преди 5 години

Съжалявам за грешката.

13

Анонимен 2

преди 5 години

Ако се замислим в случайя и двамата са виновни полицая ката прекалено силно а момичето минава с слушалки през пътното платно в сегашно време за повечето закона е незначителен

12

свидетел

преди 5 години

Кажете има ли някой който повече от полицаите да не зачита законите?Например в Кула за по малко от година катастрофираха заради безумно шофиране 2-*** полицаи.Изпотрошиха патрулките и нищо-дадоха им нови!Разбира се никой нищо не им направи защото те са си връзкари!Законите за тях не важат.Само със законите на физиката не можеха да се оправят,защото те са еднакви за всички.Затова после и в болници лежаха и болнични бяха и всичкото това безумие го платихме ние данукоплатците!

fallback