Снимка: Булфото
fallback

Един от велопидеститите, бутнат вчера във Варна е с опасност за живота, съобщи "Фокус".

Инцидентът стана на бул. "Васил Левски" в морския град малко преди 19:00 часа.

Не се съобщава каква е причината за катастрофата, освен, че мястото е в района на Стадион "Варна".

Oще по темата

От КАТ на "Пътна полиция", Варна съобщават, че на територията на града са станали 13 пътни произжествия.

В една от катастрофите има още един пострадал човек. В останалите инциденти на пътя са констатирани само материални щети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

П.Петров

преди 5 години

До ЧестенПо закон все още не са задължени велосипедистите да минават пешеходните пътеки пеш, но се обсъжда.Освен това, много по-важно е спирането и оглеждането пред пешеходната пътека, отколкото как ще пресече. За завиващите автомобили, които трябва да осигурят предимство, чакането пак няма да е приятно.

36

Анонимен

преди 5 години

До До въртигеврецитеПроблемът си остава КАТ и корупцията им. Да шофьори масово нарушават правилата за движение, да - велосипедистите също го правят, да и пешеходците непракъснато го правят. Независимо в коя група попадате, не може да сте слепи да не го виждате. Вярно е, че и всяка една група си мисли че не е чак пък кой знае какво да направиш дребно нарушенийце, защото наистина тук-там обозначенията са безумни. Спомага и корупцията на КАТ, с която те уж се борят, ама не съвсем.

35

До въртигевреците

преди 5 години

Нека от утре глобяват всички за всички нарушения - ще настане велосипеден рай! Кой би карал по тротоара ако шофьорите спазваха ЗДвП?1. Без използване на телефон(дори и на червено).2. Никакво застъпване на непрекъснати линии3. Каране в ограничението навсякъде и без "Ама тук спокойно може да си се кара с 50 отгоре".4. Паркиране на кръстовище/зебра без отстояние, по тротоари, градинки и тн.5. Изпреварване на велосипедист според ЗДвП.

fallback