Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Цена от лев за чадър и шезлонг на плаж в България, обеща новият концесионер на плаж "Приморско-централен".

Oще по темата


Правителството определи софийска фирма да стопанисва една от атрактивните ивици по Южното Черноморие за срок от 15 години, съобщава Bulgaria ON AIR.

Летовниците по българското Черноморие обикновено гледат скептично когато се обявяват ниски цени за чадърите и шезлонгите.

Винаги търсят уловка и напомнят за случая от миналото лято, когато обявената цена от 36 ст. за чадър на плаж Нестинарка се оказа мираж и плажуващите плащаха по 5 лв. за шалте.

Кметовете на морските общини отдавна настояват градските плажове да бъдат под техен контрол, защото при нередности туристите първо се оплакват на тях. И при инциденти, и когато са мамени от некоректни наематели.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

гост

преди 5 години

Който е ходил до сега на "Перла" е по-добре да търси друга дестинация.Чадър и 2 шезлонга -20лв.-по отделно не може.Зоната е лукс - без собствени напитки ,чадъри и други глезотии.Двете капанчета със супите и аламинутите ги няма.Има едно плажно заведение с уиски,водки и т.н.Бира /малка/-4.90лв.Отиде си едно от малкото места където беше поносимо."Свободната" зона е изтласкана на север.Добре е концесионера да събира и такса паркинг 5-10лв. още на пътя за северния плаж /дано не се задави!/.

20

Анонимен

преди 5 години

До 18 5 лева. Има доооста повече от 20 чадъра, а капанчето му не може да смогне на потока от туристи. За да си изплати разходите, ще му трябва да изкара 400 лева на ден. Има машни за кафе, коит икзарват повече.

19

Ей

преди 5 години

Не ми трябват чадъри и шезлонги. Не искам да ги виждам забити от морето до асфалта.

fallback