Снимка: bTV
fallback

Един човек е с опасност за живота след тежка катастрофа между две коли на изхода на софийското село Железница снощи. С висока скорост са се ударили два автомобила.

Общо трима пострадали са приети в болница "Св. Анна" в столицата.

Най-тежко е пострадал 47-годишен мъж, който е с опасност за живота. Той има 4 счупени ребра, фрактура на таза и фрактура на бедрена кост.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

1

преди 5 години

Вие добре ли сте да пишете глупости, бе, как че е извън населено място, Железница се води до малко под в.з.Ярема, стегнете се хора, е заради такива като този дето мисли, че е извън нас.място стават катастрофите

5

шива-разрушител

преди 5 години

До #1Точно там минават софиянците, бързайки за и от София с над 100км/ч. Дори, когато караш с ограничението ти свирят, че ги бавиш, щото са много важни и специални. Миналата година бяха размазали една баба в селото.

4

един

преди 5 години

Това място е извън населен район и ограничението на скоростта е 90 км/ч., но едното платно винаги е заето от паркирали автомобили заради ресторант "Белите брези" и разминаването на автомобилите е наистина много рисковано, тъй като се извършва само в едното платно.На пострадалите пожелавам бързо възстановяване.

fallback