Снимка: архив "Булфото"
fallback

Съдийка загина на място при тежка катастрофа край Свиленрад.

Жертвата е бившият председател на Районния съд Елена Тодорова, съобщи "Дарик", позовавайки се на свои източници.

Магистратката е шофирала лек автомобил "Фолксваген".

Източници от полицията обясниха, че тя е загубила контрол над волана край свиленградското село Младиново и автомобилът е паднал от мост.

Оперативна група прави оглед на мястото на инцидента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 5 години

До до номер "От новините го знаем"Вижте, аз не знам някой, който е действително корумпиран, да е осъден досега в България. Може да е черен пиар, може да е нагласено, може да е точно обратната логика... Всичко е възможно в тази страна. Естествено, че ще вярвате на подобни новини, защото получавате това, което искате. Но дали информацията, на която се базират, е достоверна e друг въпрос, с който би трябвало да се занимават журналистите, ако ги имаше.

35

Garrincha

преди 5 години

Човечност ли, байо ?! За 30 години, само горчива ирония и жлъчен хумор ни остана в цирка, който живеем ... и то за, е те такива качествени хора, като съдийката неподкупна ! Имате много поздрави от Дилян - чист е и няма да си купува кола !

34

Анонимен

преди 5 години

Какви станахте бе хора,погледнете си коментарите ,погледнете ги само загубилите сте всякаква човечност ,загубилите уважение към живота .Пишете подигравателни коментари що за хора се подиграват със смъртта на някой.Ако беше ваш близък пак ли ще ви е смешно пак ли ще си правите бъзици пак ли ще съдите ? Потискате чувствата и човечността си не използвате нито сърцето си нито акъла си.Не се питайте после защо света отивал на зле ..

fallback