Убитата Ивета. Снимка: Facebook
fallback

3-годишното дете на пребитата до смърт в Айтос Ивета Тинева е с наложена мярка за закрила от социалните служби в Айтос.

Oще по темата

"Сами разбирате, че не можем да кажем къде е детето, но то е добре. Спокойно е, храни се, не изглежда травмирано", обясниха от дирекция "Социално подпомагане" в Айтос.

От там уточниха, че в момента тече процедура за уведомяване на близки и роднини както на убитата Ивета, така и на бащата на детенцето Теньо Енчев, който бе задържан.

"Изпратили сме писма до роднини, които не живеят на територията на нашата община. Разговаряли сме и с близките на бащата, към които детето е привързано. Търси се най-добрият вариант за момченцето. Едва ли ще се стигне до настаняване в приемно семейство", коментираха пред "24 часа" още социалните в Айтос.

Междувременно наблюдаващият прокурор по случая Елгина Чалъмова от Бургаската окръжна прокуратура каза, че най-вероятно утре или в сряда ще внесе в съда искане за налагане на постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража" за Енчев.

Срещу него е повдигнато обвинение за умишлено убийство по чл.115 от НК, за което законът предвижда от 10 до 20 г. лишаване от свобода.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

До ТрагедияТо щото младите момичета хич не са увредени емоционално...

18

Анонимен

преди 5 години

Ако снимката е нейна изобщо????????

17

Трагедия

преди 5 години

Наистина красиво момиче, не като някоя силиконова тежко гримирана дропла. Жалко за съдбата, която си е избрала с подобен мъж. При това му родила и дете. Но, когато човек е увреден емоционално като Теньо, трудно може да се поправи. Понякога младите момичета много грешат в преценките си за мъжа имат погрешни очаквания. А такава грешка в случая и струва живота, бъдещето на детето. Бог да я прости!

fallback