Снимка: Facebook
fallback

22-годишната Симона Тодорова, която беше простреляна от ревност в Слънчев бряг, вече е изведена от реанимация и е настанена в отделението по неврохирургия на болницата в Бургас.
Oще по темата


Шефът на отделението д-р Николай Недев е извършил животоспасяващата операция на Симона. Огнестрелната рана е била ниско в лявото слепоочие, съобщава Bulgaria ON AIR.

Тя е в съзнание, започва курс на рехабилитация, вертикализация и да осъществи походка. Според него Симона няма груби парези на крайниците, храни се сама, но все още трудно говори.

Симона беше близо седмица в кома, след като в пристъп на ревност, бившият й приятел Михаил Станчев изстреля цял пълнител от Макаров срещу нея и уби хазартния бос Коста Николов.

Срещу Станчев са повдигнати обвинения и той е зад решетките, а от болницата се надяват момичето да се възстанови напълно.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

Ха ха ха ха

преди 5 години

До 66Ха ха ха ха ха ха ха АБСОЛЮТНО !

61

До Анонимен 64

преди 5 години

Не забравяме и вече ни са се родили,че и 2-ве момичета.Въпроса е КАК ,,ги" възпитаваш Пенчо в къщи,каква ценностна система изграждаш в тях от най-малки.Естествено, че ако ги оставиш да ги възпитава училището,тв.канали от типа на City tv,the voice и обкръжаващата ги среда навън,освен малолетни ***/ври лягащи/ставащи с дърти чичовци друго в къщи няма да си отгледаш !Всичко е до възпитанието 1-во на родителите,след това на децата.Ако мамата е пар/цал,не очаквай ракетен инженер от дъщерята !

60

И сега ли ???

преди 5 години

,,Простреляната Симона вън от реанимация! И сега? "Ами сега какво? СЕГА към набелязването на нови финансови жертви !***/итутк/ите и те трябва да папкат.Мама и тати така са ,,ни" възпитали.Да се оправяме лапайки пипера в живота.Пък и то конкретно тази дейност може и с простреляна тиква да се извършва.Колко умствена дейност се изисква за:Ла-пай, разк-рачи се, нав-еди се,гъл-тай и ИЗЧЕЗВАЙ !

fallback