Снимка:dgmir13.com
fallback

Парче мазилка се стовари в стая в детска градина "Мир" във Варна и нарани деца, съобщава "Фокус".

Инцидентът е станал в следобедните часове на вчерашния ден в помещение, което се намира на втория етаж на детското заведение.

Три от децата, които са били в стаята, са леко пострадали. Те са на възраст 5-6 години и веднага след нелепия инцидент са били прегледани от медицинската сестра. Оказана е и помощ на подрастващите, които са с леки охлузвания по лицата и ръцете.

Останалите деца от групата, които са били по време на падането на мазилката от тавана, са изведени от детската градина и днес са преместени в други сгради.

Пострадалите деца днес също са били заведени от родителите си на занятия. В момента се извършва ремонтна дейност в злополучната детска градина "Мир" в морската столица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

8===o

преди 5 години

Появи се руски кмет там и Варна заприлича на руски град.

10

директорица кукувица

преди 5 години

Някой познава ли некрадлива и с поне средно ниво на интелект директорка на детска градина? Или поне нормална? Тази кокошчица е уредила някоя некадърна фирма, сигурно до вчера търгуваща с мартеници и бельо, само за да си прибере рестото и дори не е проверила дали имат капацитета да извършат що годе приличен ремонт. В предмета им на дейност пише "и всяка дейност незабранена от закона", значи и ремонтна дейност! Чула, че се прибират комисионни и тя барабар Петко с мъжете да цапне някоя хилядарка

9

Анонимен

преди 5 години

ВСИЧКО Е ЯСНО. САМО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКЪВ Е ДЕЛЪТ НА ИВАН ПОРТНИХ.

fallback