Снимка: Монитор

Чисто гол млад мъж се разходи по една от най-оживените улици на Велико Търново. Нудистът е забелязан в събота по обед в района близо до средното училище "Емилиян Станев".

Без изобщо да се смущава голият дори се усмихвал и помахвал с ръка на облещените срещу него минувачи.
С вида си той скандализирал втрещените болярки, които го чумаосвали с ръка, пише "Монитор".

Накрая, очевидно изморен, от разходката в обедната жега, нудистът решил да си почине, като се излегнал по корем върху предния капак на една линейка.

Каква е съдбата му по нататък не става ясно, но снимките от съботната му разходка се превърнаха в истински хит в социалната мрежа.

"Може да е спал не където трябва и да се е наложило да излезе набърз", "Всички сме луди, просто не всички сме прегледани", "Прилича ми на пиян англичанин, дошъл тук от Слънчака погрешка", бяха само част от многобройните коментари.

Това не е първият подобен случай. Преди няколко години друг гол мъж също реши да се разходи както майка го е родила, но насред самата главна улица в центъра на старата столица, при това в пиков час.

След като тогава беше прибран от полицията стана ясно, че причината за голата разходка не е съвсем доброволна. Мъжът загубил бас с приятели и това било причината той да бъде принуден да направи един тигел от старата част на града, край общината, театъра и по целия център, само по парфюм.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase