Снимка: Булфото, архив
fallback

БСП ще иска касиране на вота в село Галиче. Там само с 26 гласа преднина вчера кметското място спечели Страхил Стоянов от ГЕРБ.

Според левицата в изборния ден е имало множество нарушения. Едно от тях е подвижната избирателна секция, в която в крайна сметка не гласували инвалидите, за които реално е предназначена тя.

Oще по темата

От БСП твърдят също, че изборни бюлетини са раздавани на хора, които не са гласоподаватели, които са гласували от името на други хора.

Причина за раздора още вчера стана и една врата в местното училище, през която, според БСП, влезнали много хора, които не били от селото, но все пак успели да гласуват.

Загубилият кандидат на БСП Васелин Тушинов е категоричен, че те са минали безпроблемно през аварийната врата на училището.

От щаба на кандидата на ГЕРБ отричат всички твърдения.

"Ние живеем в правова държава, след като БСП смятат, че е имало нарушения, да сезират институциите. Всичко мина честно, нормално и открито", заяви победителят Страхил Стоянов пред bTV.

Той заяви, че не очаква удари под кръста докато е кмет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

681

преди 5 години

Поредната гарантирана от герб измама.

60

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

59

Най

преди 5 години

голямата измама е самата партия БСП с ръководството си от бизнесмени милионери.Как се грижиш за бедните, а ти си милионер? Направил си фирма със стартов капиталдошъл от космоса и без да експлоатираш наемен труд? Такова животно нема! - казалшопът, като видял жираф. Такава партия е всичко друго, но не социалистическа.Мръсни души, мръсни фирми, мръсни хватки, мръсни пари, жажда за власт в иметона експлоатираните? Да върнат заграбеното, да ликвидират фирмите, да останатбедни и ще им вярваме.

fallback