Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

58-годишна учителка от Симеоновград била заснета във вихъра на предизвикателен танц по време на абитуриентски бал в ресторант край Харманли.

Видеото, на което се вижда как преподавателката танцува, било заснето на 24 май и веднага разпространено в социалните мрежи.

Още на следващия ден учителката подала оставката си и изразила искрено съжаление за случилото се, съобщи Bulgaria ON AIR.

Въпросната преподавателка не била поканена на абитуриентския бал, а била в ресторанта на свободна консумация, както и мъжът, с когото се впуснала в предизвикателния танц.

Балът е бил на абитуриентите от училище "Св. Климент Охридски" в Симеоновград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

207

Дани

преди 5 години

А лекарите които оперират след употреба на алкохол? Или шофьори отнемащи животи по същата причина?? Или да споменем корумпираната съдебна система? Хайде голяма драма с тази жена, учителка. Забавлява се, не е навредила никому!!!!

206

Чудо голямо

преди 5 години

Няма нищо по сърдито от незадоволена лелка!Така че, смело... очаквах повече! Трябваше да им покаже пържолата ;) Нищо не е станало, недейте да преигравате! Да не го е направила в час? Ако бях на директора нямаше да и приема оставката а да и тегля един ***...

205

стейси

преди 5 години

Тая на каква дрога е , срамувам се нищо че не съм учителка , жена съм и не бих го направила , срамота.

fallback