Снимка: Архив, Булфото
fallback

Трима мотористи пострадаха при катастрофа с лек автомобил по пътя Лозенец-Венец, съобщиха от ОДМВР – Ямбол за "Фокус".

Сигнал за инцидента е получен малко след 18.30 часа.

Произшествието е станало малко след село Венец.

Лек автомобил, движещ се в посока към Карнобат, е предприел маневра на ляво и вследствие на това движещите се зад него мотористи са се ударили в задната му част.

И тримата мотористи са транспортирани в болнични заведения за преглед.

По първоначални данни те са с комоцио и различни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

Приятел пострада заради един откачалник с мотор, който му се заби отзад в Ланчата. И некакъв Ушев му задържа колата на един паркинг толкова време, че колата се разпадна. А той нямаше никаква вина, че донора хвърчал като луд, не могъл да спре и се забил. По правилник, не спазващият дистанция е виновен. Тези перковци с моторите носят само проблеми. Колкото по-малко, толкова по-добре!!!!

13

Анонимен

преди 5 години

Ако не сте забелязали - мигачи почти никой не дава. А внезапни нелогични маневри въобще не са рядкост. Тази година три пъти ме удрят по такъв начин, докато съм с колата. Не че оправдавам мотористите, просто проблема не е само в тях.Апропо, щом няма потрошени кости, скоростта при сблъска им е била не повече от 60-70км/ч. С време за реакция 2с, това е 0.5 да натиснеш спирачка и 1.5с сваляне от 110-120км/ч до 60-70. Едва ли са летели с 200, както си мислите тука...

12

Анонимен

преди 5 години

Три донора няма да пържат по шосетата, малко по-тихо ще стане и по-спокойно. Защо не са се ударили 13 или 30, задоволството на гражданите ще е голямо.

fallback