fallback


Жива верига в центъра на Ловеч навръх празника на града. Медици от местната болница протестираха заради неизплатени с месеци заплати и опасността лечебното заведение да затвори врати.

Медиците настояха за изплащане на заплатите им и поискаха обяснение от кмета на общината Камелия Маринова. Докато лекарите протестираха, представителите на местната власт се събираха на коктейл по повод празника на града. Стигна се и до ескалация на напрежението, съобщи Bulgaria ON AIR.

Кметът на общината подмина протестиращите, а лекарите се заканиха, че ежедневните им протести ще продължат. Тази неделя се очаква те отново да затворят за час главния път София – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

БОЙКО БОРИСОВ

преди 5 години

всеки пациенти на болница Ловеч, който не е бил диагностициран и йзлекуван да пусне оплакване до Партия ГЕРБСофия,Пл. България 1, НДК Административна сграда,ет. 17. Тел: 02 490 13 13 Факс: 02 490 09 51; e-mail: pr***gerb.bg

16

нар

преди 5 години

народът е с вас бойко борисов.бойко, защо не покажеш на докторите оплакванията от пациенти,получили НЕКОМПЕТЕНТНО ЛЕЧЕНИЕ в ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА ЛОВЕЧ.

15

фюр

преди 5 години

Г-н. мин.-председател БОЙКО БОРИСОВ СПРЕТЕ ПЛАЩАНИЯТА ЗА ДЪРЖ.БОЛНИЦА ЛОВЕЧ.Пациентите се оплакват от тази болница.

fallback