Снимка: Булфото, архив
fallback

65-годишна жена от Камено е починала в бургаската болница след ухапване от кърлеж, съобщава "24 часа".

Тя е издъхнала в болницата, където е била приета с марсилска треска. Жената починала въпреки лечението, които лекарите предприели, потвърдиха от РЗИ.

Два случая на марсилска треска са регистрирани в Бургаска област от началото на годината досега, други трима са развили лаймска болест след ухапване от кърлежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

за

преди 5 години

Затваряй БОЛНИЦАТА БОЙКО!!! Щом не искат да лекуват да стават месари. Ще колят прасета и ще проклинат деня, в който се отнесоха така със по-голямата част от своите пациенти

22

не

преди 5 години

не е виновен журналиста, писал статията.Нали се сещате, че ЛЕКАРИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ СА ОБЪРНАЛИ ВНИМАНИЕ НА ТАЗИ ЖЕНА. Бойко, ЛЕКАРИТЕ В БУРГАС И ЛОВЕЧ НАПРАВИХА СВОЯ ИЗБОР И ОСТАВИХА ПАЦИЕНТИТЕ СИ ДА УМИРАТ.БОЙКО БОРИСОВ, СПРИ ИМ ЗАПЛАТИТЕ ВЪЗ ОСНОВА НА МНОЖЕСТВОТО ОПЛАКВАНИЯ ВЪВ ВРЪЗКА С НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ.

21

баа

преди 5 години

Бойко, Бойко... чете коменъарите. Разлигавил си ги тия докторчета. Що не спреш заплатите и на Бургаските лекари? Те са същите като тези в Ловеч. Спирай докато не е станало късно. НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ДОКТОРИТЕ ТИ ОБЯВИХА ВОЙНА. АКО СЕ СКАТАВАШ ПОСТОЯННО ЩЕ УМИРАТ ХОРА И ВИНАТА ЩЕ ПАДА ВЪРХУ ТВОЕТО УПРАВЛЕНИЕ.СПРИ ИМ ЗАПЛАТИТЕ. КАРАЙ ХОРАТА ДА РАЗЛАЖАТ ИСТИНАТА ЗА СВОИТЕ НЕВОЛИ А ЛЕКАРИТЕ. Бойко, *** ли си? Не разбираш ли какво става? Ще те бутнат ако веднага не тръгнеш на война срещу ДЪРЖ. БОЛНИ

fallback