Снимка: архив, Булфото
fallback

Охранителни камери заснеха как в продължение на 7 часа автомобил обикаля улиците и трови кучетата вДрагоман. Има заподозрени мъж и жена, съобщава Нова тв.

Случаят е от 20 април.Шофьорът е млад мъж, до него се вози по- възрастна жена. На кадрите от камерите се вижда как кучетата умират за минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

92

някой си

преди 5 години

Приемам мнението на РЕАЛИСТ за най-адекватно.На мен не ми пука за никакви кучета,още повече деца или хора.Наистина народът е масово оскотял-грозна работа.Хубаво е да се замислите.Иначе браво,че има хора решили да вземат нещата в свои ръце,макар,че не го одобрявам.Така може да затрият невинно животно.Кучкарите да си приберат кучетата у дома,за да не принуждават хората на това.А това,че тези двамата тровят,доказано ли е?Ако не е,да съдят който е снимал и публикувал.

91

НИК

преди 5 години

Не съществува отрова която да убие куче за 5-6 минути дори Цянкалия деиства от 20-40 михути Стрихнина деиства от 15-60 минути махнете тези измишлйотини на пресата мога да кажа че този които е дал записите от видео камерите ще бъде много подсъдим хората възнамеряват да го осъдя и са наели Адвокат

90

НИКИ

преди 5 години

Полицията създаде куп проблеми на невини хора които изобщо не са тровили никакви кучета обикаля ли са за да си търсят изгубен пекинес които е изчезнал същата сутрин а за въпросната наденица шофиора си е купил 2 парчета сутринта за да закусвал след като изял едното парче наденица го заболяло корем и оставил другото парче не го е ял по късно от топлината в колата наденицата започнала да лепи и затова я е изхвърлил за да не смърди в колата. Нека да не вярваме прекалено много на пресата

fallback