Снимка: архив "Булфото"
fallback

Пияна шофьорка катастрофира във Видин рано тази сутрин. 39-годишната жена забила автомобила си "Рено Меган" в крайпътно дърво на бул. "Панония" в града. В колата е пътувала и 17-годишната дъщеря на водачката, съобщиха то полицията.

Сигналът е подаден тази сутрин в 05.29 часа на тел.112. Инцидентът е станал на кръстовището с кръгово движение при бул. ”Панония” и ул. ”Широка” в областния град.

При удара няма пострадали, пише "Труд".

При тестване с дрегер пробата на шофьорката отчела показание 1.28 промила. Връчен ѝ е талон за медицинско изследване, дала е кръвна проба.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Хюч

преди 5 години

Били са катериците по барове и мотели цяла нощ и се прибирали у дома ,ама що не са направили по една федероска на катаджийте да си затворят очите

14

House M.D.

преди 5 години

От статията не става ясно какви са щетите по дървото. Все пак това е необходимо, за да може дървото да заведе частен иск срещу шофьорката.

13

Видинска баница

преди 5 години

До софийска баница : ела да видиш как у най - бедния град на планетата кви коли карат, на моята улица кола за под 10 бона , рядко се намира. Из бедния град е задръсътено с Х5 -ци , M6 , Slk, MLk s класи , це класи, кайени , а от от евтинджосите се падат по 3 коли на човек , в калъфланд нема къде да паркираш , пълнят колички като за последно . Дотук беше изтърканата комунистическа мантра за : Бедния гладуващ северозапад

fallback