Снимка: архив, БулФото
fallback

Тежка катастрофа блокира пътя Русе-Бяла. Ударили са се два ТИР-а – турски и български. Тежко е пострадал единият от шофьорите, който е откаран в болница в Русе.

Движението в района е затруднено. Инцидентът е станал в края на село Волово, в участък с много завои. Българският ТИР, натоварен със санитарен фаянс, е пътувал към Петрич, когато странично е бил ударен в ремаркето от турски камион, предаде Bulgaria ON AIR.

По първоначална информация шофьорът на чуждестранния ТИР е заспал зад волана. Имало е опасност камионът му да се запали, но ситуацията е овладяна на място.

При удара турският шофьор е получил гръдна травма. Причините за инцидента се изясняват.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 5 години

Пак тир.Пак турски.Забрана за турски тирове да минават през България!!!Шофьорите им убиват всичко на пътя!!!Вън от България анадолски плъхове!!!

6

Анонимен

преди 5 години

За турските тираджии няма закон за движение по пътищата!!!Те карат както Аллах им нареди!!!А и да претрепят няксой гяурин, още по-добре - броят на девиците за тях в рая се увеличава.Какво стана оня турчин дето уби семейство мотоциклетисти? Нищо. Живее си като герой, прикриван от правителството на Султана в Турция и това е.

5

Анонимен

преди 5 години

как може да заспи докато кара?

fallback