Снимка: архив, Булфото
fallback

Шофьор загина, а неговата спътничка е ранена при тежка катастрофа по пътя Бургас-Айтос около 9:30 ч. тази сутрин.

Инцидентът е станал малко преди Айтос, в района на Цветарниците.

При завиване на ляво "Пежо 405" е ударено от "Мерцедес", пътуващ в посока Айтос.

Водачът на пежото е издъхнал на място. Ранената жена е откарана в УМБАЛ Бургас, където в момента се уточнява състоянието й.

Трафикът е затруднен, регулира се от служители на Пътна полиция, съобщи пред "Фокус" говорителят на ОД МВР Бургас Цветелина Рандева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Щирлиц

преди 6 години

До Трябва контролЗнаеш ли колко автомобили виждам всеки ден да извършват маневри без мигач?Да не мислиш,че зад воланите им са само възрастни хора?Обикновено ги карат разни новоизпечени шофьорчета,които си мислят,че са се родили научени.Време е да се събудиш.

17

До 17

преди 6 години

Наистина контрол си трябва, както е в нормалните държави и нарушенията ще намалеят примерно 100 хиляди пъти. Колкото до дядката, по-вероятното е зад волана на Мерцедеса да е седял някой младок, който толкова е бързал да се опияни от скоростта на Мерцедеса си, че не е забелязъл мигача на Пежото пред него.

16

До 11 мразещия

преди 6 години

Според това, което пише в новината не е ясно в каква посока се е движело Пежото. Съдейки по това кой е загинал и кой е ранен, най-вероятно Мерцедеса се е движел зад Пежото и е тръгнал да го изпреварва когато Пежото е започнало левия завой. Та така с посоките и предимствата.

fallback