Снимка: архив, Булфото
fallback

Тежък пътен инцидент е станал на пътя Шумен-Силистра до разклона за село Осеновец, съобщават от ОДМВР-Шумен. Сигналът за произшествието е получен малко след 14.20 часа. Съобщено било, че са катастрофирали лек автомобил "Рено" с шуменска регистрация и товарен автомобил "Форд Транзит" с разградска и има пострадали.

Към мястото на инцидента веднага са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ, пише "24 часа".
След пристигането им било изяснено, че 29-годишна жена от село Венец, която била зад волана на автомобила "Рено" е навлязла в насрещната лента за движение и се ударила челно в насрещно идващия "Форд Транзит" със силистренска регистрация.

В резултат на удара в МБАЛ-Шумен са откарани две жени от лекия автомобил - 28-годишната жена, която е била зад волана и детето й на 2 месеца, спътничката й на 28-години и двете й деца - на 7 и 3 години.

В болницата в Шумен са откарани и 47-годишният водач на товарния автомобил Д.А. от Дулово и 36-годишният негов спътник С.А., също от Дулово. Бебето е починало. След извършените прегледи било установено, че А.И., която управлявала лекия автомобил е с комоцио, оставена е под наблюдение в болничното заведение.

За лечение са настанени спътничката й от Венец, която е с черепно-мозъчна трамва и 7-годишното й дете, което е с наранявания.

По-малкото й дете е освободено след преглед. Водачът на буса е без наранявания, но спътникът му е с фрактура на лява ръка и ляв крак. Двамата водачи са правоспособни, мъжът е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна.
На място се извършва оглед. Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

no name

преди 5 години

Абе ***, дете е починало! А вие се дърляте за глупости. Кой крив, кой прав...понякога белята става за части от секундата и никой не е застрахован. Мъже, жени, опитни, неопитни, професионални, любители, пешеходци, колоездачи.... всички сме на пътя и докато едни се мислят за по-по-най от останалите, ще сме на тоя хал. Шофирам активно от 19 г.,нагледала съм се на всякакви ужаси на пътя-повечето от прекалена самоувереност. Повече внимание и по-малко перчене ще намалят значително инцидентите.

31

123

преди 5 години

И това ако не е дискриминация. Мъжът бил тестван за алкохол, а жената?! Или те жените и без това не стават. Не че не е вярно, НО ако си бял хетеро-сексуален мъж си винаги виновен. Тоя свят не отива на добре, ама хич.

30

fgf

преди 5 години

До Уточнетемоля се на господ същото нещастие самият теб да те настигне

fallback