Снимка: Архив, Булфото
fallback

Моторист загина на място в Хасково при пътно-транспортно произшествие в ранния следобед днес, съобщиха от МВР.

Инцидентът е станал на бул. "Съединение" на изхода на града към Харманли в посока центъра.

Мотористът вероятно е изпреварвал микробус, но двете превозни средства са се сблъскали.

Самоличността на загиналия се уточнява.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Тираджия с опит!

преди 6 години

Никога НЕ се изпреварва на кръстовище или в уширението(самостоятелна лента за завой само на ляво или обратен - ако има знак за разрешен обратен) преди кръстовище! Винаги може ППС-то отпред да реши в последния момент да завие наляво на кръстовището.Никога НЕ се изпреварва преди или на пешеходна пътека!Никога НЕ се изпреварва на ЖП прелез без бариери!

13

Анонимен

преди 6 години

"Товарни МПС имат нужда от по-голям радиус на завой. Прочети си учебника по курмуване отново"Естествено, пак се изказвате неподготвени :) На съответния булевард, точно на това място е забранен обратния. Не че моториста е невинно агънце, ама всички му скочихте. Истината е, че моториста е нарушил, но тахтабата с буса е карал все едно е на полето... Естествено, той сега няма да си признае, че е тръгнал да прави обратен, а ще се опитат да сипят всичко на мъртвия. Жалко.

12

Анонимен

преди 6 години

Бог да го прости човека,но необходимо ли е новините да се състоят единствено от случаи от "Черните хроники"?И по Нова и по БТВ цял ден за измами,убийства,катастрофи,нападение над полицаи,бягства от Затвори......Това ли ни е журналистиката? Кво ме интересува кой къде се е утрепал?

fallback