Снимка: БТА, архив
fallback

В тежко състояние е 30-годишната жена, която пострада при катастрофа на пътя Асеновград-Пловдив.

Жената е с гръбно-коремна контузия, фрактури на три ребра, разкъсан далак, локсация и счупване на коляно и открита рана на крака, съобщи пред "Фокус" говорителят на Университетската болница в Пловдив.

11-годишното дете, пострадало при инцидента, е с фрактура на единия глезен и ключицата, като контузиите не са животозастрашаващи.

Oще по темата

Сигналът за катастрофата е подаден рано тази сутрин на телефон 112.

Джипът се ударил в бетонна мантинела на изхода на Асеновград в посока Пловдив, като от удара двигателят на луксозния автомобил е прелетял близо 50 метра, информира bTV.

Части от колата са разпръснати на всички посоки в радиус от 30-40 метра.

Служители от близката бензиностанция твърдят, че автомобилът се е движил поне със 150 км/ч.

На мястото на инцидента е направен оглед и по случая е образувано досъдебно производство. Причините за катастрофата се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Щирлиц

преди 6 години

Джиповете са особена категория автомобили,тях ги пилотират високо интелигентни,широко скроени комплексари,които могат да бъдат забелязани едва когато ДВГ-то им се е катапултирало на безопасно разстояние.Бог да пази ДВГ-то,и потенциалните му жертви по пътищата.Амин.

22

Анонимен

преди 6 години

До ананимен 17Пич, При хубавите коли, които си цитирал, има едни взривяващи се патрончета, които отделят двигателя от колата, та да невлезе в купето при тебе и да те премаже, когато катастрофираш. Съветвам те да си вземеш именно кола, на която двигателят й ще изхвърчи, вместо да те убие.

21

Анонимен

преди 6 години

На изхода на Асеновград пътя така рязко се стеснява, че и с 50 км. да караш ако не внимаваш, пак ще се пребиеш.

fallback