fallback

Варна посрещна участиците в историческата среща във Варна между ЕС и турският президент Реджеп Тайип Ердоган със смесени чувства.

И докато председателят на Съвета на Европа Доналд Туск похвали българския премиер Бойко Борисов за организирането на ключовата среща между ЕС и турския президент Реджеп Ердоган, хората посрещнаха гостите със смесени чувства.

Oще по темата


Ердоган беше посрещнат във Варна с плакати, които недвусмислено сочеха, че той не е желан.

"Ердоган не е приятел на България, не е приятел на Европа, той даже е враг на Европа и точно заради тази причина неговото присъствие е капитулация на Европа пред един диктатор!", заяви един протестиращ пред Bulgaria ON AIR.

Хората обаче намират и добри неща в срещата.

"Бих казал, че е чест за Варна. Защо трябва само във София да има такива форуми, като и ние имаме прекрасни условия", посочи един жител на Варна.

А към Евксинорад поглед и камери са вперили стотици медии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 6 години

Ердоган си държи на народа. Произвеждат изнасят, народа му взима заплати и са доволни. Устоява си неговото. Кой ни е виновен на нас, съсипахме всичката икономика, земеделие и производство. Истината боли, но е така.

28

nadekda

преди 6 години

500 godina bqhme dobre , dano pak ni prieme za vechni vremena ........................

27

НРБ

преди 6 години

До 62 годишенИ за тия пенсии дето все ревете, за какво ви са? На внуците по един два бонбона, на вас две три чорби на ден, за какво ви са тия пенсии дето ви ги взимат ало измамниците, а?

fallback