Снимка: bTV
fallback

Катастрофа затвори главен път Е-79 в района на Шарков чифлик в посока Дупница. До инцидента се е стигнало след удар на джип и камион.

Джипът се е спускал по пътя, който не е почистен. Пред него пътувал ТИР. Лекият автомобил не могъл да спре и се ударил в камиона, съобщи bTV.

Шофьорът на джипа твърди, че не се е движил бързо, но заради непочистения път не е успял да спре. Мъжът е пътувал сам.

Предната част на автомобила е смазана до неузнаваемост, по чудо няма жертви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Евгени

преди 6 години

Как всички карат бавно и се мачкат,като консерви?!Карал е с нагласата,че джипа върви без проблеми навсякъде без да си дава сметка,колко е бос като шофьор!С колко по-висока скорост трябва да застигне камиона за да се смачка така?А с колко се е движил камина?Смятайте...

13

До 15 Сашо

преди 6 години

Трудно ще успее да свали предавката при автоматичните скорости. Трябва да превключи на ръчни скорости, което не е толкова просто, ако го има и чак тогава да ги използва, ако знае как. В общи линии аз съм чел за последните ми две коли как става, но никога не съм го правил и смятам, че няма да мога да го направя. Освен това не знам дали това може да стане в движение.

12

Сашо

преди 6 години

Джипа е ударил ТИР-а с натиснати спирачки най-вероятно. Така предницата се "смъква" малко надолу и оттам и по-големите щети. Предполагам шофьора е нямал никаква представа как се кара на заледен път, било то и да е 4х4 спирачки не се натискат, а се сваля предавката.

fallback