Снимка: Булфото, архив
fallback

Колонията от 25 двойки щъркели в пловдивското село Белозем са спасени, съобщиха от администрацията на Община Раковски.

Oще по темата

Това е станало с помощта на СНЦ "Зелени балкани" и на Спасителния център за диви животни в Стара Загора, които са се намесили много навреме, за да спасят от гладна смърт колонията от щъркели в селището.
 
Те ще бъдат нахранени с около 40 кг риба, които ще бъдат поставени на покрива на Основно училище "Гео Милев" и православен храм "Св Георги".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 6 години

Явно все още в тая държава има хора и със съвест.

5

Ама не е истина

преди 6 години

Понеже имало гладни пенсионери дайде да *** всички животни на света. Е какво, ако не приютим 10 щъркела и не им дадем по парче хляб на пенсионерите ще им стане много добре. Просто има някакви дежурни мърморковци дето от всичко се оплакват. Парите на пенсионерите са у другаря Костов. Искайте си ги от него. Ама нищо не правите. Ами стойте си бедни и мизерни.

4

Че

преди 6 години

В нашата гладна държавица е пълно с гладни и буквално бедстващи възрастни хора. Никой не се е погрижил за тях, а и да го направи, това не е интересна тема за медиите. А виж, че някой е приютил замръзнали щъркели (след като вожда Бойко обяви, че се грижел за тяхното излюпване) вече е в *** медии като новина! И З Р О Д И !

fallback