Снимка: Visualhunt
fallback

90-годишната жена, нахапана от куче в Берковица в сряда вечерта, е починала.

Все още не ясно дали е починала от раните от нахапването или от инфаркта, който е получила по време на рентгеновите снимки.

Oще по темата

Жителите на Берковица се оплакват от сериозен проблем с агресивни бездомни кучета.

От общината пък твърдят, че са предприели необходимите мерки – кастрират кучета и евтаназират, когато се налага.

Оплакват се пред bTV, че по време на размножителния период хората изхвърлят от домовете си кучета, подозират, че бездомни животни идват и от други общини.

Възрастната жена беше нахапана от кучета в сряда. Тя бе транспортирана с линейка в МБАЛ - Берковица. Дежурният лекар, приел пострадалата, е установил разкъсна рана на десния долен крайник и разкъсана ушна мида на лявото ухо, причинени най-вероятно при нахапване от куче.

Жената нямаше спомен за случилото се. По време на рентгеновото изследване е получила инфаркт и по спешност е транспортирана до МБАЛ - Монтана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

До Анонимен 48

преди 6 години

И месо.....или за по-евтино кренвирши.

46

Анонимен

преди 6 години

До 38. Нещо си сънувал. Куче да отровиш с отрова за мишки. Просто то трябва да изяде много. А месо още повече. За плъх(черен) около 300г отрова с бромдиолон. Мен по ме интересува къде са защитниците на животните в случаи на нахапване. Скриват се обикновено, защото са защитници на животни, а не на хора

45

Факт

преди 6 години

В други новини прочетох, че жената е имала хематом на главата, т.е. или го е получила при падане на улицата или някой я е ударил по главата. Кучето тук е странично нещо и очевидно няма връзка със смъртта на жената. Вероятно в болницата да не са й обърнали внимание и да са я "изпуснали".

fallback