Снимка: Булфото
fallback

Кметът на град Баня Стамен Гешев стана неволен свидетел на раждане на пложада на поверения му град.

40-годишната родилка Веска получила контракции, докато вървяла пеша в градчето и нямала никакво време да ходи в болница.

Бащата на детето й се паникьосал и се развикал, виждайки как жена му започва да ражда, пише "Монитор".

Oще по темата

Случайни минувачи се обадили на общопрактикуващи лекари, които работят близо до центъра. На площада веднага отишли две джипита, акушерка и една медицинска сестра, които помогнали момченцето да бъде изродено. То било 12-то за Веска.

Първоначално детето не давало признаци на живот, но опитните лекарки почистили устата му, потупали го по гръбчето и то проплакало.

Новороденото и майката били закарани в местната здравна служба, където сложили родилката на системи. Там измили бебето, премерили го – то тежало 3 килограма. Повили го в чисти пелени и повикали линейка, която откарала Веска и сина й в болницата в Карлово.

"Когато се приближих, бях шокиран - Веска раждаше направо върху плочките. Продължи около 20 минути", казва градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

136

Анонимен

преди 6 години

Първо ще започна със всички простаци, който си позволиха да обиждат да ви питам АЗ вие с кое сте по различни от нея? Освен с тъпите си акъли... ще се сърдите на държата, която ви превърна в *** комплексари, и подли измеди...12-то, но поне не го оставя по-пътищата и не го захвърля както други БЪЛГАРКИ И РОМКИ ПРАВЯТ. На никой от вас не му влиза в работата колко деца е родила😉И трето Господина/Госпожата - която е побликувала да проверят първо дали е ромка и тогава да пишат! Тя живее до мен.

135

Анонимен

преди 6 години

защо говорите само за ромите а момичето което е на 16 уж добра ученичка и българка а уби бебетоси поне тази жена макар даса 12 и тя не ги убива

134

Анонимен

преди 6 години

"измили бебето, премерили го то тежало 3 килограма. Повили го в чисти пелени" за последен път ще да е

fallback