Снимка: архив "Булфото"
fallback

Мъж почина в колата си пред болницата в Благоевград. Възможно е да имал намерение да търси лекарска помощ.

Мъжът бил открит в автомобила си "Рено Сценик" с включен двигател. Преминаващи забелязали, че колата работи, а шофьорът е неподвижен, пише "Дарик".

Смъртта му е констатирана от екип на Центъра за спешна медицинска помощ. Назначена е аутопсия, за да се изясни от какво е издъхнал мъжът. Той е на видима възраст около 40 години. По тялото няма установени следи от насилие.

"Уведомен съм за случая. Най-вероятно лицето е издъхнало от инфаркт или инсулт. Напълно възможно е мъжът наистина да е имал намерение да потърси медицинска помощ", коментира д-р Огнян Митев, директор на Многопрофилната болница за активно лечение в Благоевград.

Според лекари младият мъж не е търсил помощ предишната вечер или тази сутрин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 години

Какво значение има от какъв етнос е човекът,и важно ли е изобщо дали е български гражданин ? Когато се изправиш пред портите на Св.Петър,как мислите,дали ще ви попитат какви сте,и от къде сте ? И м/у другото, християните са ги бесели,обезглавявали и горили на клада,защото са следвали Христовото Учение.И когато християнството става официална религия,със себеугодните си канони,същите тези последователи на учението,са изтребвани като еретици.Та мисълта ми е ,че като християни,бъдете и толерантни.

16

До Анонимен

преди 6 години

Пич, какво значение има от каква етнос е човекът?! И как изобщо можеш да се радваш за нечия смърт?! Това никак не е християнско!

15

Анонимен

преди 6 години

До До 10Питай какъв съм

fallback