Снимка: Facebook
fallback

Кондукторът, прочул се само за ден заради решението си да се качи на тавана, за да продаде билет на всички в препълнения автобус, разказа, че е бил заклещен и не е имал друг изход.

22-годишният Андрей Праматаров стана героят на деня след като видео в социалните мрежи вчера показа, как той се придвижва по една от дръжките на автобуса, буквално до тавана, за да таксува всички пътници.

Кондукторското шоу се разиграва в линия №20 от градския транспорт в Пловдив. Днес Андрей разказа как се е стигнало до него.

Oще по темата

"Бяхме на последна спирка. Изведнъж рейсът започна да се пълни с пътници и аз буквално останах заклещен на вратата. Автобусът беше препълнен. Тогава се обърнах към колегата и го попитах какво да правя. На шега той отговори: "Таксувай от втория етаж". Тогава си казах :"Защо не". Метнах се на лостовете и започнах да продавам билети. Всички вторачиха поглед в мен, включително шофьорът. Колегата не можеше да повярва какво се случва и само повтаряше: "Какво правиш там?". Какво правя - продавам билети, му отговорих", разказа младият мъж пред "Трафик нюз".

Андрей е категоричен, че не се е качил "на втория етаж", за да търси пари или слава, а за да си свърши работата.

Стената на младия мъж във Facebook се изпълни със снимки и поздрави за нестандартното му решение. Още вчера стана ясно, че фирмата превозвач ще награди Андрей с парична сума.

"От вчера приятели и познати ми се обаждат, за да ме поздравят и похвалят. Дори редовните клиенти днес споделиха, че са ме гледали и също ме похвалиха", споделя още Андрей.

Праматаров дълги години е живял в Гърция. Там е завършил образованието си. Преди две години и половина се прибира в България, а малко по-късно започва работа като кондуктор.

Младият мъж е категоричен, че работата му доставя удоволствие и че ще продължава да я върши с желание. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

........

преди 6 години

Ако имаше д,и.а,р,и,я много ми е интересно какво щеше да се случи след лек напън на системата.

32

Не ни заблуди

преди 6 години

Викаш, че не си го направил заради славата и пyтките, а после намаза с оная ученичка след като се показа къв си смел, а?

31

Таню

преди 6 години

Тоя верно е бил на некви субстанции :)Чак и герой го изкараха, убу че не строши на някоя бабка вратните прешлени...

fallback