Снимка: Булфото
fallback

37-годишна жена е загинала, а 19-годишен младеж е в болница с опасност за живота след катастрофа на пътя между селата Лясково и Караманци, съобщиха от ОДМВР - Хасково.

Катастрофата е станала снощи в 21.00 часа на третокласен път от с. Лясково в посока с. Караманци.

Установено е, че 19-годишен младеж от с. Караманци е шофирал лек автомобил “БМВ” с несъобразена с релефа на пътя скорост. На десен завой младият водач е загубил контрол, излязъл е в дясно от платното и се е преобърнал в крайпътна канавка.

От удара на място е загинала майка му, возеща се на предната седалка. Момчето е настанено в МБАЛ - Кърджали с кръвоизлив в мозъка и опасност за живота.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

наистина жалко за невинната жертва,иначе - млад шофьор,бмв,само питбула ми се губи някъде,сигурно го е оставил вкъщи, и картинката е пълна

12

Анти ГЕРБ

преди 6 години

"Установено е, че 19-годишен младеж от с. Караманци е шофирал лек автомобил БМВ с несъобразена с релефа на пътя скорост." Това, което искам да вметна няма пряко отношение към случая, но все пак е свързано, а именно: Защо когато Московски уби собственото си дете, констатираха, че виновна е неравност на трасето, а сега е виновен водача, че не се е съобразил с терена. Отново двоен стандарт. И какво ли стана с министъра. Никой нищо не казва.

11

Анонимен

преди 6 години

млад к.е.л.е.ш с БМВ и очакван изход, класика в жанра. Обикновено при такива случаи загиналите са трети/невинни лица. Този път провидението е прибрало един от виновните, другият виновен е бащата, който е създал и възпитал този льольо, който като се качи на кола не зачита законите на физиката и живота. Сега цял живот той и сина му ще изпитват вина, ако имат съвест...

fallback