Снимка: visualhunt.com
fallback

Жена е открита мъртва, след като е била затрупана от лавина в Пирин, в района на хижа "Синаница", съобщи председателят на Българския Червен кръст (БЧК) Христо Григоров, предаде "Фокус". 

Тялото на жената е намерено от куче на Планинската спасителна служба.

По информация на БТА загиналата е на 21 години.

Предстои спасителите да свалят тялото на жената с шейна, но теренът е изключително тежък. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Ами ето един смислен коментар шом искате: за акцията по издирването са вдигнати 7(!!) спасители. През това време на ски-зоната на концесионера дежурят два пъти повече. Значи човешкия живот като ползваш услугите на мафиотската офшорка явно е по-ценен от това ако се разхождаш свободно из планината.

12

Анонимен

преди 6 години

Много сте злобни! Познавах момичето, от уважение към семейството й няма да споменавам името й. Тя беше планинарка повече от всеки, обичаше планината повече от всичко. Няма общо с етикетите сложени от вас. Тя от малка е обиколила безброй планини, и много по- високи и далечни оттук. Тя Пирин най- много го обичаше.

11

Вал

преди 6 години

Боже колко *** и злобен народ коментира тук.Първо научете,кое къде се намира.Синаница е доста встрани от централното било на Пирин.Единствената ми забележка към туристите е,защо не са били привързани с въже един за друг.Винаги могат да се случат инциденти,особено през зимата. Бог да прости момичето.

fallback