Снимка: архив, Булфото
fallback

30-годишна жена е загинала при катастрофа на АМ "Струма" при пътен възел "Бобошево", съобщиха от ОДМВР-Кюдстендил, предаде "Фокус". Дамата е пътувала сама по време на инцидента. 

Жената е шофирала лек автомобил по магистралата в посока София. При пътен възел "Бобошево" е изгубила контрол над автомобила, преобръщайки се в страни от пътя. 

30-годишната жена, която е с адресна регистрация от столицата, е изпаднала от лекия автомобил и е загинала на място. Няма други пострадали.

Водачите трябва да се движат с повишено внимание в района на пътния инцидент.

Започнато е досъдебно производство за установяване на причините за инцидента. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Кат

преди 6 години

Хаха.Една *** кифла по малко.Тия които карат с превишена скорост и неспазват закона за движение по пътищата да *** като мухи.Те са си виновни.Всеки трети кара с по висока скорост от позволената.Тая е летяла като луда за да се разбие така.Не ми е жал за тия състезатели с бързи коли които се мислят за кралете на пътя.

38

Mirko

преди 6 години

Разбах че поназнаивате законите на физиката и пренебрегвате професионалистите. Когато завиваш и се уплашиш завиваш по рано и по рязко, колата губи сцепление за малко и после насочена навътре влиза в завоя. Ама какво ли разбирам аз от тези работи, толкова години по пистите.

37

Lege

преди 6 години

На плавен десен завой да излетиш в дясно..колко бързо трябва да кара човек,че да преодолее дори центробежната сила! Жалко за един млад живот :(

fallback