Снимка: архив, Булфото
fallback

Жена на 78 години и мъж на 91 години са били ударени от автомобил на спирка на градския транспорт в "Търговище", съобщават от МВР.

Сигнал за инцидента е подаден в 9:02 часа на тел. 112. Случката става на бул. "Ал. Стамболийски" в кв. "Въбел".

По първоначални данни, произшествието е станало, заради предприета неправилна маневра "изпреварване" от единия от автомобилите, вследствоие на което двете коли са се ударили.

В резултат на случилото се, предприелия маневра изпреварване автомобил е излязъл вляво от пътното планто и се е блъснал в спирка за обществен превоз на пътници.

Там именно са били блъснати възрастните хора. Двамата са откарани в МБАЛ-Търговище. Няма опасност за живота им.

Водачите на двата автомобила са изпробвани за алкотест с дрегер, за евентуално наличие на алкохол. Пробите им са отрицателни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Занзибар

преди 6 години

До АбсурдистанНа "водачите" били направени алкохолни проби, които били отрицателни... Мозъчниии, мозъчни проби трябва да им направяяят, но и те ще бъдат отрицателни...

3

Абсурдистан

преди 6 години

Единия завивал през непрекъсната маркировка без да се убеди, че няма да създаде заплаха за движението... Другия пък го изпреварва непрекъсната маркировка... И нямало опастност за живота на хората на 78 и 91 години... Всеки знае, дали зарастват кости на тази възраст. Отдавна трябва по една бесилка на всеки площад и лека полека да се чисти нацията от всякаква ***. Но сега беззаконието е на почит и на никой не му пука за "войната по пътищата". Само лаят и институции и журналисти

2

Анонимен

преди 6 години

Впечатление прави творческото владеене на езика от репортерът писал статията. Разбира се, че името на града ще е в кавички! Това не е никакво Търговище! Фара на такъви журнауисти! Майка им и баща им не са си давале парите напразно!

fallback