Снимка: сайт на Общински съвет - Хасково
fallback

Председателят на Общинския съвет в Хасково Таня Захариева оглави временно "Булгартрансгаз". Тя ще бъде упълномощен представител на дружеството, докато КЕВР избере титуляр.

Oще по темата
Назначението идва, след като преди дни почина Георги Гегов, който беше на поста.

Захариева е и председател на Управителния съвет на дружеството. Когато се разрази скандалът "Кумгейт", тя депозира оставката си. КЕВР обаче не я разгледа по същество заради липса на предложения за нови членове. 

Пред Дарик радио Захариева обясни, че новият й ангажимент няма да попречи на работата в Общинския съвет, тъй като е излязла в двуседмичен отпуск.

"Имах право на избор дали да оглавя дружеството", заяви тя. На въпрос, защо е приела, Захариева отговаря: "Това са лични мотиви и не е необходимо да ги споделям".

Тя уточнява, че временното й назначение не е коментирано с председателя на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев.  

С решение на Надзорния съвет за нов член на Управителния съвет на "Булгартрансгаз"е избран Владимир Малинов, като КЕВР следва да се произнесе по избора в срок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 6 години

Туй джукестото кау//нче отново извади корумпе за шеф и папкането продължава с пълна сила. Нема отърване от джендърите герберски, Ей!!! Съвсем опоскаха България. Като дойде време да се търси сметка, ще бягат на тълпи през границата.

12

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе само срещу Радев се води война,писа се че и срещу Пеевски се готви нещо през Март.

11

Анонимен

преди 6 години

Е па на без дрийм *** на Добрев България загива само от там може да се намери шеф .Хора не виждате ли как грберугите се подиграват с вас?

fallback