Снимка: bTV
fallback

Жители на общини от Северозападна България отново излязоха на протест. Хората настояват районът да се свързва с магистрала до София, а под Петрохан да се изгради тунел.

Въпреки плътния полицейски кордон, в района на Видин движението по международния път Е-79 беше блокирано минути след 11:30 часа, съобщи bTV.

При Бързия беше затворен пътят за Петрохан.

В протестите участваха хора от всички възрасти, имаше и родители с деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

А....

преди 6 години

Аз лично бях и ще бъда отново на протеста! От свое име, от името на децата си,от името на родителите си,от името на приятелите си! Обичам Северозападна и цяла България и съм достоен гражданин! Имам право да изразя гражданска позиция! Плащам данъци и такси,усигуровки и винетки! Никой не искам да ми подърява нищо! Искам сигурност на пътя и достойно да изглежда моят роден край!

50

Анонимен

преди 6 години

До VIDIN RULZ !!!Първо си припомнете как завърши септемврйското възстание, за да не ревете отново.

49

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТова е в Берковица. Във Видин са били много, много хора. Във Враца и Монтана също. И защо да има магистрала до Хасково, Бургас, Петрич и защо да се строй От Русе до В.Търново и Хемус а до Монтана и Видин да няма. Къде е логиката, от Русе до Бяла умират хора, а от Монтана до Видин пътя е като гробище, паметник до паметник.

fallback