Снимка: Булфото, архив
fallback

Мъж от Враца е пострадал тежко след като паднала от покрив ламарина го ударила по главата при стихийния вятър вчера, съобщиха от полицията днес.

Инцидентът с 39-годишният Даниел станал в центъра на града край бившето кино, чийто покрив бе отнесен от достигащия 120 км в час вятър. От удара мъжът паднал в несвяст на земята, а минувачи веднага повикали линейка.

Състоянието на пострадалия е критично, затова след оказаната му медицинска помощ във врачанската болница, той бил транспортиран в столичната "Токуда”.

Мъжът има множествено счупване в основата на черепа, а лицето му е обезобразено летящата ламарина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 6 години

Тук искам да вмъкна обеиняеат животните ,че цапат ако ламарините бяха изхвърлени нямаше да има инцидент сега да тежи на нечия съвест

9

Анонимен

преди 6 години

Вече не е токуда, а горчив бадем клиник (аджебадем). Журнагля, *** до Токуда да видиш, къде пише Токуда и дали има такъв надпис изобщо.

8

Анонимен

преди 6 години

И в София беше страшно, а вятърът беше по-слаб в сравнение с Враца. И при мен летяха ламарини и добре, че никого не удариха. Бяха три ламарини около 6-7 квадратни метра, закачени една за друга, а вятърът ги подмяташе, сякаш са картон. Това не влезе в новините.

fallback