Снимка: архив, БулФото
fallback

4-годишният син на транспортния министър Ивайло Московски е загинал при инцидент с моторна шейна в курорта Боровец.

Oще по темата
"При трагичен инцидент с моторна шейна днес загина малкият син на министъра на транспорта и информационните технологии Ивайло Московски.

В този изключително труден момент семейството на министър Ивайло Московски моли представителите на медиите да се съобразят със скръбта им и да уважат правото им на уединение”, се казва в съобщение от транспортното министерство.

По-рано от МВР съобщиха за инцидента, като уточниха, че сигналът е получен към 15:15 ч. в полицията.

На мястото се извършва оглед.

Предприети са процесуално-следствени действия за изясняване на обстоятелствата и причините, довели до нещастния случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

128

Звезда

преди 6 години

Хора, срам нямате ли? Тази отрова в душите ви изгнили ще ви изяде живи.... Спрете да пишете простите си и плитки жлъчни думи.... Това е трагедия! Човешки живот... Трагедия на едно семейство... Нямате право да коментирате тази малка и невинна душа... !!!Съболезнования на цялото семейство!!!! Бъдете силни!!!

127

Мая

преди 6 години

До АнонименНе срам,а страх от Бога нямат някои ! Трябва ли тази трагедия да бъде повод за изказване на политически пристрастия ?! Тука ли му е мястото!? Ужасена съм от толкова злоба !

126

Анонимен

преди 6 години

До БориславаНито съм убил някой , нито имам вина за нечия смърт. Съвестта ми е чиста. Ходи ти да си търсиш гражданските права по улиците ама внимавай да не те блъсне с шейната някой министър на транспорта.

fallback