Снимка: visualhunt.com
fallback

Пиян мъж е заплашвал с брадва полицейски служители в Нова Загора, съобщиха от МВР.

Служители на участък "Кв. Шести" в града са задържали 40-годишен мъж за хулиганство. Той е отправял обиди и закани към униформени при опита им да го задържат, след като грубо е нарушил обществения ред.

На 31 януари в 18:20 часа от телефон 112 е получен сигнал, че в квартал "Шести" мъж в нетрезво състояние нарушава обществения ред, като отправя обиди и закани и размахва брадва. На място е изпратен полицейски екип, който прави опит да задържи мъжа.

Действията на полицаите са били възпрепятствани от други жители на квартала, които му помогнали да избяга.

При опита си да избегне задържането, той е отправял обидни жестове към полицаите и е хвърлял по тях и служебния автомобил строителни материали.

Малко по-късно мъжът е открит при свои роднини и задържан. Иззета е брадвата, която пък се оказала обект на кражба. По случая е образувано бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

бял ден

преди 6 години

Щом действията на полицаите са възпрепятствани от съкварталци които са му помогнали да избяга ясно е що за квартал е този 6ти-лилав.

9

Анонимен

преди 6 години

ISTINSKI BALGARIN.

8

Анонимен

преди 6 години

Усмихвам се, когато ми изтрият коментара. Значи, попаднал съм в целта. Удоволствието е същото, като когато получиш много "лайкове". :)

fallback