Снимка: Булфото
fallback

Общ преглед

ТИР и Голф катастрофираха тежко на главен път Е-79 край Благоевград тази нощ. Заради сблъсъка пътят между Благоевград и Симитли остана затворен близо пет часа.

Инцидентът е станал около 2:30 часа след разклона за село Железница. Лекият автомобил с врачанска регистрация се е движил с несъобразена скорост. Той не успял да вземе ляв завой и навлязъл в насрещната лента. Там се забил в ТИР "Ман" с благоевградска регистрация, съобщи "Булфото".

Шофьорът на камиона опитал да избегне удара и излязъл от платното, скъсвайки мантинелата.

Водачът на Голф-а е пострадал тежко. Той е приет в МБАЛ-Благоевград с политравма, контузия на главата и фрактури на краката. 45-годишният мъж е от село Галиче, той е бил сам в колата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

От оцелелия

преди 6 години

Здравейте хора,не разбирам от жлъчните Ви коментари,яд Ви е че съм оцелял ли,като че ли не Ви се е случвало на Вас,от умора да за дреме те ,Благодаря на Господ и на шофьора на камиона че останах жив,и не мисля че това от къде съм,каква кола карам,или колко пари взимам е от значение, важното е че направих грешка,и сега живея втори живот,никой не е застрахован,молете се а не критикуват. ..

14

Анонимен

преди 6 години

Ако си е направил сметка да тръгне по-рано нямало да се наложи да кара като на състезание

13

Анонимен

преди 6 години

Някой карат пияни,други бързат все за някъде и ето резултатите са налице.Дайте на Българина бързи коли и само гледайте ето това са повечето в БГ.

fallback