Снимка: Bulgaria ON AIR

Напрежение има и във Видин заради избора на нов митрополит. Стотици се събраха пред Видинската митрополия с искане Белоградчишкият архиепископ Поликарп да стане нов митрополит, съобщиBulgaria ON AIR.

Избирателите са 30, а кандидатите петима. Имената на двамата, които ще бъдат избрани на следващия тур на изборите следващата неделя, ще бъдат ясни до края на деня.

Според протестиращите обаче изборът вече е направен. В този момент под прозорците на митрополията те скандират името на техния владика.

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

Обаче искат "магистрала" до София...?

18

Анонимен

преди 5 години

Абре Хитър Петър от онуй ти време надушил попската лицемерна жилка но настоящия "модерен" българин нищо не надушва! Лъжат го и мамят някакви *** с 'шевове' а той "горкия" рупа ли рупа попско гювече без да се замисли и види от трън бере ли се грозде! Абе прости сме си били и като че ли още по-прости ставаме! Айде, търчете да славите попа за да ви мирне селцето!

17

Анонимен

преди 5 години

Всеки да си гледа задълженията и да се кае за греховете!Не е работа на ,,улицата"да избира владика! И като е толкова обичан във Видинската епархия епископ Поликарп,защо има само 2/два/гласа,като в избора участват и миряни?!