fallback

Двегодишно дете и мъж на 39 години загинаха при тежка катастрофа край Попово. Пътният инцидент е станал по обяд днес, недалеч от село Светлен, съобщават от Областната дирекция на МВР в Търговище.

39-годишният Ш.А. от Търговище управлявал лек автомобил "Форд Фокус" в посока Попово.

На хоризонтална правa при управление с несъобразена скорост и извършвайки неправилно изпреварване на "Рено Клио" с водач И.К. на 68 г. от Търговище, е изгубил контрол над управлението. Автомобилът излязъл извън пътното платно и се е блъснал в мантинелата.

Двегодишното дете, возило се на задна седалка в детско столче, е починало. Шофьорът и придружаващата го във "Форд"-а 35-годишна жена от Търговище са откарани в болницата в областния град.

По-късно водачът на "Форд"-а също е починал.

На шофьора на другия автомобил е взета проба за алкохол, която е отрицателна. Случаят се разследва в досъдебно производство.

По време на огледа на местопроизшествието движението в участъка бе временно преустановено и се извършваше по обходен маршрут. Движението вече е възстановено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 6 години

То щото по света са все професори зад волана, нали гледам как карат приятели и познати, аз поне нямам кола та и да искам не правя изпълнения.Първото упражнение като си купят кола е да идат на най-близката права и да видят колко вдига, че да се хвалят и преувеличават след това

17

Шабан

преди 6 години

До 14-ти:Казвам се Шабан. С една бакалавърска и две магистърски дипломи съм. Две от тези три дипломи са с успех над 5,50. Говоря 5 езика, завършил съм езикова гимназия също с над 5,50. В потока по дисциплината "Езикова култура" имах еднолично най-висока оценка, "шабановците" бяхме 4/5 от около 120 човека, останалите бяха "георги-ивановци". С моя труд съм допринесъл за създаване на над 1500 работни места в родината България. Та така.., казвам се Шабан...

16

:(

преди 6 години

Герб и бойко борисов са виновни :(

fallback