fallback


Цените на имотите продължават да растат. Повишава се и броят на сключените сделки за покупко-продажба. На какво се дължи тенденцията и какви жилища се търсят у нас?

Последните дни Радослав прекарва в търсене на имот. Иска да закупи такъв с цел инвестиция. Надява се да получава поне 300 евро на месец от наем.

Покупката на жилище обаче може да се окаже дълъг и мъчителен процес, ако търсещите са си поставили нереалистични цели.

В София например най-много апартаменти са продадени на цени между 50 и 70 хил. евро.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Lina

преди 6 години

Така и не разбрах какво му е скъпото на новото строителство- качеството е никакво,апартаментите се издават на "гараж",прозират тухли, изолация никаква, вътрешни бани без вентилация, изхитряват се да правят по 3 етажа със статут на ателиета, НО пропускат да споменат, че ателиетата са с по - висок ток за плащане. А за наемодателите,- има "правоверни" с по 10 апартамента. " Поработили" са за единств. партия хората,днес наследниците им нямат идея как да ги управляват тези имоти.

124

Анонимен

преди 6 години

Благодаря за съвета, имам договор за наем, но там не са описани проблемите на жилището, те се проявиха по-късно, по време на използването му. Ако знаехме първоначално какво е реалното състояние, нямаше да го наемем.

123

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 6 години

Тук на , Къщи за гости се регистрират като обекти 2 звезди, и така плащат много по-малко такси.А за данъците след сезона - мижи да да лъжем.

fallback