fallback

Общ преглед

Едва преди около две години, Община Варна постави над 450 нови пейки в приморския парк на Варна.

Сега обаче много от пейките са потрошени от вандали.

В общинския бюджет на Варна бяха заделени над 3,5 млн. лева за ремонти в Морската градина, но ако продължават вандалщините, тези пари едва ли ще стигнат, отбелязва "Булфото".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

buba

преди 6 години

Тъпите ви деца, на които позволявате да се мотаят по улиците, пият, пушат и слушат *** метал и чалга, щото не ви се занимава да ги запишете на спорт или някой курс да им запълни времето. Български манталитет.

11

морски

преди 6 години

Защото няма възпитание много е просто. Няма и кой знае какъв контрол. На тия пейки седят или метълите или скейтърите и те си ги местят като се събитат. Ама седи чичо полицай на пост до Хоризонт и спира случайните минувачи, отиващи на разходка. Ама не ходи по по-скатаните места. Тия пейки повечето не са на главните алеи. Защо аджеба има толкова много безделници не знам. Не знам и защо има толкова много руснаци и най-вече рускини търсещи си бг мъже. Обществено полезен труд трябва да се въведе

10

oпетков

преди 6 години

Освен трошенето, забелязва се постепенно намаляване на броя на пейките. Неизвестно кой ги краде цели или на части. А вандалщината е от "златната" ни младеж, която безконтролно вилнее по тъмните части на денонощието. Една полицейска кола минава по главната алея от време на време, но полза от това няма. За сетен път се убеждавам, че липсата на контрол (разбирай МВР беждейства) е основната причина за хала ни.

fallback