Снимка: архив "Булфото"
fallback

Търси се кръв за Петя и Анелия, които вчера пострадаха при жестоката катастрофа край Хасково.

Два леки автомобила се сблъскаха на околовръстното шосе на града. При удара загина 53-годишната шофьорка на единия, а двете млади жени от другия са тежко ранени в болница.

Oще по темата

Според полицията младата шофьорка е карала с несъобразена скорост в мъгла и поради това е навлязла в насрещната лента, където е ударила челно другия автомобил.

21-годишната Петя е по-тежко пострадалата. Тя е с фрактури на шиен прешлен, ляво бедро, таз и с кръвоизлив в мозъка с опасност за живота, информира  Haskovo.info.

Нейната спътничка, Анелия на 20 г., е със спукан далак, черен дроб и ляв бъбрек, също с опасност за живота, но бавно се възстановява след операцията.

Роднини от снощи призовават в социалните мрежи хора да дарят кръв. Много кръводарители вече откликнаха. От болницата съобщиха, че нуждата от кръв за момичетата остава и хората могат да даряват в Кръводарителския център до АГО в Хасково.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

????????

преди 6 години

Невинна жена е загинала,да спасим убийцата? Може и да е редно,но аз не го разбирам.

23

еди кой си

преди 6 години

Пикла на 20 години зад волана - позната гледка. Онзи ден видях една такава в сф - набичила долна чалгия, без колан, блееща в небесата и на кръстовището отне предимството на едни сотаджии. Счупиха колите, тя без драскотина, а сотаджиите ги откараха с линейка

22

Боко тиквоча знае

преди 6 години

Шш отворковци, аз агресивна комплексирана шофьорка не съм виждал. Комплексите и простотията на мъжете причиняват катастрофите.Отделно пътищата ни са магистрали към ада.Повече винетки, повече зони, повече дупки, по-малко лампи и мантинели.

fallback