fallback

Общ преглед

Жена е загинала при сблъсъка на два леки автомобила край Хасково тази сутрин, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът стана към 8:00 ч. в местността "Ходжова чешма" на път Е-80.

Oще по темата

Загиналата е била зад волана на "Форд", който се ударил в "Мицубиши". Възрастта и самоличността й още не са установени.

Шофьорката на втория автомобил - на 21-годишна възраст, и спътничката й - на 20 години, са настанени в областната болница. Според пътни полицаи причина за катастрофата е несъобразена скорост в условията на гъста мъгла.

Заради продължаващите огледи на местопроизшествието, пътят ще остане затворен за движение до обяд днес. Движението се пренасочва през Хасково, уточниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Вояджър

преди 6 години

Ако контрола на скоростта при такава ситуация бе под контрол ........

11

Пътник

преди 6 години

Пътувам в половин Южна България по работа.Не случайно шофьорските възможности на хасковлии са всеизвестни. Видите ли кола с рег. Х или СН спазвайте дистанция и повишете вниманието си!!! В малките градове просто няма къде да практикуват за да се научат. И като се наложи да се ходи някъде извън "града" стават такива произшествия. За съжаление.....

10

Анонимен

преди 6 години

ВМинетките не трябва ли да се вдигнат на 150 лв? Кои са тези дето подържат тези пътища? Незнаят ли че при мъгла през ноща асвалта замръзва и се получава лед? Ако бяха опесъчили тази трагедия нямаше да се случи. Чакаме някой да поеме отговорноста за смърта на жената и ранените! А не да ни казват дежурното клише несъобразена скорост. Това клише вече се изтърка. Вече трябва да се съобщават имената на подържащите фирми. Докога с тази анонимност и безотговорност? Няма ли затвор за тези фирми?

fallback