Снимка: Булфото
fallback

Дете пострада при пожар в частен дом в добричкото село Безмер, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В понеделник в Районно управление на МВР-Тервел е съобщено за възникнал пожар в частен дом в селото.

Сигналът е посетен от служители полицията, като на място е установено, че в жилището, чиято собственост към момента не е установена, са се самонастанило семейство на мъж, като при него са били оставени и децата на племенника му – три деца под 14 години.

По предварителна информация пожарът е възникнал следствие на детска игра с огън. От пожара е пострадало едно момче, като то е транспортирано до болница във Варна и е настанено в Клиника по изгаряния.

Детето е в стабилно състояние, без опасност за живота, с леки обгаряния на крайниците. Образувано е досъдебно производство.

Уведомени са Дирекция "Социално подпомагане" към Община Тервел, отдел „Закрила на детето“ за пострадалото дете и са предприети действия с оглед правомощията им спрямо другите две деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 6 години

Семество ***, от любимците на партия ГРОБ, на които всичко им е простено и всичко им се дава безплатно?

13

Анонимен

преди 6 години

Навремето баба ми съжалила и пуснала една злобна пиянка в старата си къща, а той почнал да продава стр материали в двора които бяха подготвени за строежа на нова кооперация! Отишла и му казала да освободи къщата понеже ще я събарят, никакъв ефект, минаха седмици! Отишъл и чичо ми с братовчед ми, и тях не ги отразил! роднините ми се чудят как ще го изгонят тоя! Това стигна и до мен, отидох, тоя пробва и с мен да се държи като с другите, но удари греда, голяма греда!!! След седмица сам си тръгна!

12

Анонимен

преди 6 години

Ама много ви е страх да не ви обвинят в самоуправство бе, рая! Мен пък не ме е страх и се самоуправям! Страхливци!Проблема се решава доста бързо и без последици ако се подходи безцеремонно и твърдо, при такива нагляри - самонастанили се! евротолерастни лиготии не вървят, те разчитат на сила, и се гонят със сила, разбра ли рая послушна, не с ченгета а със сила!

fallback