Снимка: Flickr
fallback

Маскирани нахлуха с пистолет в бензиностанция във Видин, като са откраднали пари, винетни стикери и лотарийни билети, съобщиха от Областната дирекция на МВР–Видин, предаде "24 часа".

На 31 декември в 04:45 часа на тел. 112 бил получен сигнал за въоръжен грабеж.

Две неизвестни лица с маски на главите влезли в търговски обект – бензиностанция, намираща се на изхода на областния град, до ТЕЦ-Видин, и след като единият от тях е заплашил с пистолет служителката, отнели пари в евро и лева на обща стойност 1 495 лева, 6 броя седмични винетни стикери за товарни автомобили и 96 броя лотарийни билети на обща стойност 398 лева.

Работата по случая продължава, в Районно управление "Полиция"-Видин е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.198, ал. 1 от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Хха

преди 6 години

Бедни сме били,ела поживей година две тука си скъсаш *** от работа за 600 лева на месец и ще видиш кво е а не в мазната София на компютърчето щрак щрак и накрая на месеца хоп 2000 лева заплата,така го кравят политиците ама ще ни хвабат за *** точно,то колелото почна да се върти,ще се спре да се налива само в тоя балон София в която стана *** селянията,то за това хората и се прибират тук на спокойствие и вкъщи!

5

Чудя се.....

преди 6 години

Кога бати Бокич ще разбере, че на много момченца не им се работи за вече "увеличената" мин.заплата от 510 лева!?

4

Анонимен

преди 6 години

Пак ли обири ако не банкомат , бензиностанция или магазин. Нашата полиция обаче ни " пази" особено сега в София с автомати. А тез дето ги търсега с хеликоптера за банкомата и беше само да два три дни май още ги търсат. А и за другите банкомати пак нищо.Полицията ни май или стачкува или ни " пази".

fallback