Снимка: Булфото
fallback

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова забрани употребата на пиротехнически изделия за предстоящите новогодишни празници, съобщиха от общината.

Заповедта е била издадена днес, 28 декември,  и е във връзка с предстоящите новогодишни празници.

Според нея се забранява използването на взривни вещества, стрелба с огнестрелно оръжие, въздушни пушки и други действия, които нарушават спокойствието или създават опасност за живота и здравето на гражданите.

Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на началника на РУ "Полиция" - Ловеч, началника на отдел "Контрол и сигурност" при община Ловеч, кметовете и кметските наместници на населените места, допълват от пресцентъра на общината.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

недоволен

преди 6 години

А, кой ще забрани тая некадърна даскалица да управлява? Да се измитат с другият даскал пияница Венци Крадливото!

19

То

преди 6 години

отдавна,отдавна в тоя умрял и заспал град е ТИХО!!!Единственото оживление и движение за няколко часа е в сряда на пазара?!?!?!Областен град,в който няма денонощна аптека,в който болницата е пред фалит,в който няма елементарна инфраструктура,кварталните улици по-зле и от селски гробища,това обяснява всичко останало?!?!?!

18

Анонимен

преди 6 години

То по интересно е кога ще започнат инвестициите работни места и това тем подобни а не глупавите пиратки и чалга простотиите из тоя град де са затова тя да не се чуди че няма хора няма и да има всичко избяга и ще продължава ако не се предприемат а не с глупости да се занимава като това

fallback